ZAKOŃCZENIE REKRUTACJI W RAMACH ŚCIEŻKI A – DLA OSÓB ZAINTERESOWANYCH ZAŁOŻENIEM DZIAŁALNOŚCI GOSPODARCZEJ PDF Drukuj Email
środa, 10 sierpnia 2016 13:50

zsnznp-logo

Informujemy, że w dniu 10.08.2016r. o godzinie 14:00 zakończył się nabór formularzy rekrutacyjnych do projektu „Zmiana szansą na zatrudnienie na Podkarpaciu” w ramach Ścieżki A (bezzwrotne dotacje na założenie działalności gospodarczej). Dokumenty rekrutacyjne złożyło 25 Kandydatów/Kandydatek na Uczestników projektu. Wyniki oceny formalnej zostaną ogłoszone do 2-óch dni roboczych od zakończenia naboru, natomiast wyniki oceny merytorycznej- I Etapu rekrutacji zostaną ogłoszone do 10-ciu dni roboczych od zakończenia naboru.

Listy rankingowe Kobiet i Mężczyzn zakwalifikowanych do II-go Etapu rekrutacji – rozmowa z Doradcą zawodowym zostaną zamieszczone na stronie internetowej projektu, stronie internetowej Fundacji oraz będą dostępne w biurze projektu.