Domowa Aktualności OSTATNIE REKRUTACJE DO KURSÓW PRAWA JAZDY KAT. C I OPERATORA KOPARKO-ŁADOWARKI KL. III.

poniedziałek, 02 września 2013 10:27

Uprzejmie informujemy, że dnia 04.09.2013 rozpoczynamy rekrutację na kurs prawa jazdy kat. C, oraz na kurs operatora koparo-ładowarki kl. III. W kursach mogą brać udział osoby pracujące i nie prowadzące działalności gospodarczej, zamieszkałe lub pracujące na terenie powiatów m. Tarnów i tarnowskiego. Formularze Zgłoszeniowe (dostępne w dziale dokumenty do pobrania)  można składać w siedzibie Fundacji, ul. Wałowa 2/2 lub przesłać poczta elektroniczną na adres: Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. dnia 04.09.2013 od godziny 9,00. Zgłoszenia przesłane i złożone przed 4.09.2013 i godzina 9,00 nie będą respektowane.
Dodatkowo informujemy, że obecnie kurs Kwalifikacyjny dotyczący transportu drogowego rzeczy, w obecnej rekrutacji nie będzie prowadzony.