Domowa Archiwum szkoleń 14.05.2014 - Kurs gastronomiczny z elementami cateringu - KIS-kreatywnie i skutecznie
Reklama
Reklama

top-kampaniapokl-v22

14.05.2014 - Kurs gastronomiczny z elementami cateringu - KIS-kreatywnie i skutecznie

Termin i Tytuł szkolenia:

14 .05 – 04.06.2014 r – „Kurs gastronomiczny z elementami cateringu”

Szkolenie współfinansowane przez Unię Europejską z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki 2007-2013

Priorytet:VII – Promocja Integracji Społecznej

Działanie:7.2 – Przeciwdziałanie wykluczeniu i wzmocnienie sektora ekonomii społecznej

Poddziałanie:7.2.1 – Aktywizacja zawodowa i społeczna osób zagrożonych wykluczeniem społecznym

Cel szkolenia:

Reintegracja społeczna i zawodowa osób zagrożonych wykluczeniem społecznym z powodu bezrobocia i niepełnosprawności.

Zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.: planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców, technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek

Adresaci szkolenia:

Osoby długotrwale bezrobotne oraz niepełnosprawne zamieszkujące na terenie m.Tarnów

Kontakt w sprawie szkolenia:

Szczegółowe informacje na temat rekrutacji i uczestnictwa w Projekcie:

Biuro Projektu

ul. Krakowska 13/10 (III p.), 33-100 Tarnów

tel. 14 63 90 868

www.kistarnow.pl

Informacja o formie w jakiej przyjmowane są zgłoszenia:

Zgłoszenia przyjmowane są w Biurze Projektu w terminach rekrutacji wyznaczonych przez pracowników KIS. Skierowanie odbycia kursu: „Kurs gastronomiczny z elementami cateringu” na podstawie Indywidualnego Planu Działania sporządzonego przez doradcę zawodowego w porozumieniu z uczestnikiem/- czką projektu.

Skrócony opis szkolenia:

Uczestnik kursu zdobywa wiedzę i umiejętności w zakresie niezbędnym do pracy w gastronomii.

Kurs obejmuje 80 godzin dydaktycznych.

Program szkolenia:

Program szkolenia ma na celu zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi: wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzania potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych.

Podsumowanie szkolenia na podstawie zebranych ankiet i opinii:

Po przeprowadzonej w dniu 04.06.2014 r analizie ankiet po zakończonym kursie „Kurs gastronomiczny z elementami cateringu” wynika iż Uczestniczka nie zgłasza żadnych zastrzeżeń co do przeprowadzonego kursu. Bardzo wysoko została oceniona praca trenera oraz ocena merytoryczna kursu.

 

 
Reklama

Aktualne projekty

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama

Projekty zakończone

Reklama
..:: Fundacja im. Hetmana Jana Tarnowskiego ::.., Powered by Joomla!; Joomla templates by SG web hosting

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej o ciasteczkach Sprawdź.

Zgadzam się

EU Cookie Directive Module Information